Amaja:
@nemvagyokmesterszakacs: nagyon szuper a blogod különösen a "fotód" tetszik. örülök, h megtaláltál. (2011.07.25. 21:18)bográcsozás - zöldség curry
anazar:
A saját szüretre természetesen! Dublinban hűvösből nincs hiány, viszont napon érett paradicsomból ... (2011.07.15. 10:45)az első saját paradicsomok
nagyon szeretem mind a kettőt, külön-külön is, ezért a legjobb ha mind a ketten együtt vannak. a padlizsánokat kockára vágom és olajban kisütöm. ez kicsit macerás, de az eredmény megéri. papírtörlőre szedem, mert elég sok olajat képes meginni amíg…
igazán ehhez a bejegyzéshez nagyon sok hozzáfűznivaló nincs. mert a paradicsom mozzarellával nem a spanyol viasz. ami viszont szót érdemel arról már olvashattatok az előző blogban - miszerint beérett a paradicsom és szaladtunk leszedni. lehet sokaknak nem olyan…
leszüreteltük!!! az első paradicsomokat, legalább 1.5 kg lett :-)) tavasszal a piacon a helyi nénitől vettünk néhány paradicsompalántát, fürtöset, és óriást. én még sohasem próbálkoztam ilyesmivel. elültettük a palántákat és minden hétvégén kíváncsian mentünk a…