ahogy beköszöntött a jó idő és a medvehagyma szezon, elkezdtem recepteket böngészni... találtam is jó párat, de egy egyszerűvel kezdtem, hogy az újításra érzékenyebbek se meneküljenek el.
végül is egy egyszerű saláta mellett döntöttem.
amit tettem bele:
főtt burgonya - na itt szarvashibát követtem el, mert bár volt otthon 2,5 kg én csak a felét főztem meg
kemény tojás, ha frissen esszük meg, szerintem buggyantottal is nagyon finom lehet
zellerszál
apróra vágott medvehagyma
a dresszing pedig:
oliva olaj
vörösboros ecet
só, bors
mustár
sütöttem mellé bacon szeleteket, de azt nem kevertem bele, hogy ropogós maradjon.
eredeti tervem az volt, hogy másnap viszek belőle ebédet ezért épp, hogy csak megkóstoltam, meg még úgysem hűlt ki eléggé.....
reggel viszont az üres salátástál mosolygott rám a konyhában
így az a maradék három szem krumpli és egy szelet tojás volt amiből megpróbáltam kideríteni, hogy milyen is lett a végeredmény. persze csak magamra lehetek dühös, mert miért is gondoltam, hogy ha egy jó kg-nyi krumpliból készítek valamit abból jut is marad is....
mindenesetre nekifutok újra, mert nagyon finom lett!!