igazán ehhez a bejegyzéshez nagyon sok hozzáfűznivaló nincs. mert a paradicsom mozzarellával nem a spanyol viasz.
ami viszont szót érdemel arról már olvashattatok az előző blogban - miszerint beérett a paradicsom és szaladtunk leszedni. lehet sokaknak nem olyan nagy szám ez a paradicsom projekt én a gyerekkoromat sem tudtam vidéken rokonoknál tölteni, mert olyanok nem voltak.
tehát leszedtük a paradicsomot és ha már leszedtük az mégse járja, hogy ne kóstoljuk meg.
az elsőről csak kicsit letöröltem a port, (a termék teljesen bio) és úgy ahogy volt felfaltam
a másodikat megmostam és kicsit megsóztam
és végül felvágtam egy jó pár darabot, mellé a mozzarellát, került hozzá só, frissen őrölt bors, bazsalikom - ugyanis ez volt a kertben és a konyhában.
a mézeskalács ház ugyanis nyári lak, ha mi épp nem lakjuk hétvégenként, akkor áram sincs, ezért a készletek is végesek, mert nem sok minden bírja ha magára hagyják a nagy nyári forróságban egy kis házban és inkább megromlik, megbuggyan, penészes lesz.
ha eddig - ebben a szezonban - salátát készítettem akkor citromlevet csavartam rá, de most már a kosárban van egy üveg finom olivaolaj és egy kellemes ecet is.