ratatuj

Friss topikok

  • Amaja: @nemvagyokmesterszakacs: nagyon szuper a blogod különösen a "fotód" tetszik. örülök, h megtaláltál. (2011.07.25. 21:18) bográcsozás - zöldség curry
  • anazar: A saját szüretre természetesen! Dublinban hűvösből nincs hiány, viszont napon érett paradicsomból ... (2011.07.15. 10:45) az első saját paradicsomok
  • Cetül Ordít: Szép..:P (2011.03.06. 13:01) csöröge fánk
  • Amaja: nem felejtettem el, de azóta nem készült... (2011.02.21. 13:08) vkf 2010 - hideg töltött káposzta
  • Amaja: @Rosszarcú Marhavágó: kösz! :-)).. vannak még képek... de itt egyszerűen technikai professzionizmu... (2011.02.01. 22:14) aranygaluska

az első

2011.01.10. 18:38 Amaja

 

 

Akkor most felteszem az elsőt:

 

Sokadik nekifutás és sok-sok nem elkezdés után…

Az első recept egyáltalán nem szezonális, sőt, de nagyon jó most január elején a tavaly nyári finomságokra gondolni és remélni, hogy idén megint lesz rá lehetőség!

 

A halak egy „boronatárcsa” nevű vaslapon készültek a hasukba rozmaring, petrezselyem, citrom só és bors került. Ez nem egy gasztro kihívás, leszámítva, hogy egy horvátországi kemping volt a helyszín minimál konyhával és itt nem a stílusára céloztam.

Pár perc alatt elkészült sokkal nehezebb volt kivárni, amíg a parázs megfelelő lett, de megérte.

hát akkor kalandra fel!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ratatuj.blog.hu/api/trackback/id/tr642574779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Besprecher 2011.01.11. 09:05:13

Szuper! Gratulálok:-)
süti beállítások módosítása